Zona Metro a Orasului Suceava o zona cu un Potential Imobiliar urias!

 Zona Metro a Orasului Suceava o zona cu un Potential Imobiliar urias!

Cu o foarte buna experienta in proprietatile imobiliare mari din Bucovina, pot spune ca, cu siguranta, Zona Metro este in acest moment, zona cu cel mai mare potential imobiliar al Orasului Suceava!
Denumita astfel datorita faptului ca Metro Cash& Carry Romania a fost una dintre primele investitii germane in Judetul Suceava, zona Metro este situata de-a lungul drumului E85, soseaua care leaga Suceava de Bucuresti.
Terenul drept, cu utilitatile deja existente: apa, curent, gaz, canalizare, cu o priveliste cel putin interesanta, destul de aproape de centrul orasului si accesul direct la E85, fac din aceasta zona un magnet al tranzactiilor imobiliare pe plan local si nu numai.
In ultimii ani s-au vazut investitii majore ale unor trusturi din strainatate dar mai ales avantul antreprenorilor locali care au dezvoltat sali de evenimente, hoteluri, pensiuni, birouri, reprezentante auto, spatii comerciale si ansambluri rezidentiale.
Ca specialist imobiliar, pot spune ca aceasta zona ofera oportunitati si perspective deosebite si anumite caracteristici unice care nu se regasesc in nici o zona a Orasului Suceava si as enumera cateva dintre acestea:
- Acces foarte usor catre E85 care leaga Suceava de Bucuresti;
- Acces lateral pe doua benzi pentru intrarea in Orasul Suceava;
- Acces imediat la sosea la ruta ocolitoare (centura) a Sucevei;
- Grad de inclinatie, zero, al terenului;
- Utilitati existente;
- Terenuri generoase care pot fi utilizate pentru orice tip de investitie: Hypermarket, Complex de Agrement sau de Evenimente, Complex Sportiv, Reprezentante Comericale, Hoteluri sau Ansambluri Rezidentiale
Orasul Suceava este considerat de catre Institutul National de Statistica al Romaniei (INSSE) orasul cu cea mai tanara populatie din Romania, cu o varsta medie de 39,5 ani si cu doar una din opt persoane cu varsta de peste 65 ani.
In plus la ultimele doua recensamante oficiale, municipiul Suceava avea o populaţie stabilă de 91.121 locuitori respectiv 116.404 locuitori. De asemeni populatia Judetului Suceava a crescut cu aproximativ 110.000 locuitori de la 634.810 la 761.432 locuitori in ultimii 9 ani.
Aceste cresteri consecvente ale acestor indicatori econonomici si sociali ne sugereaza o probabilitate de crestere constanta a preturilor la terenuri si imobile!
- Municipiu : 91.121 – 116.404 locuitori
- Judet : 634.810 -- 761.432 locuitori
- Varsta medie : 39,5 ani

Ce se va intampla cu Zona Metro?! Ramane sa descoperim impreuna!

Sorin Foit - 10.02.2020

https://www.imobiliaresuceava-premium.ro/